زندگی یا بندگی ؟؟؟

در دوران کنونی در کشور پهناور و ثروتمند ایران اسلامی دو گروه عمده در کشور وجود دارند که هر دو این شعار را سر می‌دهند که "راه حل برون رفت کشور از وضعیت فعلی توسل و روی آوری به ۵+۱ است" ولی تفاوتی با هم دارند؛ تفاوتشان در مصداق است، هر دو یک جمله را بیان می‌کنند ولی مرادشان متفاوت است.
گروه اول که احتمالا شما هم در نخستین برخورد همان برداشت آنها را از این شعار داشتید مصداق ۵+۱ را ۵ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد( آمریکا، انگلستان، فرانسه، چین، روسیه) به همراه کشور آلمان می دانند و آنها را به عنوان میانجی گران مسئله ی هسته ای ایران و به تبع آن حلال مشکلات اقتصادی تلقی می‌کنند؛ اما چگونه کشوری که به دلیل مشکلات مالی چندین روز دولتش تعطیل می‌شود، چند بانک بزرگ و مطرحش در این چند سال ورشکسته می‌شود و نسبت بدهی به درآمدش در هر سال افزایش می‌یابد می‌خواهد مشکلات ما را حل کند؟.
بگذریم، گروه دوم اما مصداقش برای ۵+۱ چیست؟ ۵ تن آل عبا که نجات بخش پدر بزرگوارمان بودند و در قرآن بدان اشاره شده است " فَتَلَقّٰى آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِمٰاتٍ فَتٰابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ اَلتَّوّٰابُ اَلرَّحِيمُ ﴿۳۷ بقره﴾". آری ما ایرانیان مسلمان هم، همچون آدم ابوالبشر با توسل به این بزرگواران می‌توانیم هر سدی را از سر راهمان برداشته و در مسیر تعالی به سوی حضرت حق گام برداریم؛ آن سد هر چه می‌خواهد باشد: رژیم منحوس پهلوی، نیروی ارتش بعث تجهیز شده بوسیله ی کل دنیا از جمله آمریکا، انگلیس و آلمان، تحریم‌های به قول خودشان اثرکننده، موانع علمی سر راه دانشمندان ایرانی و... .
البته بایست توجه داشت که آن ۵ بدون این "یک" بی معناست از این رو که باریتعالی در مصحف شریف قرآن آورده که: " إِنَّ اَللّٰهَ لاٰ يُغَيِّرُ مٰا بِقَوْمٍ حَتّٰى يُغَيِّرُوا مٰا بِأَنْفُسِهِمْ ﴿۱۱ رعد﴾"
و آن، نیروی درون زا، اقتدار و توانایهای درونی، اعتماد به جوانان این مرز و بوم، پشتکار و ایمان قلبی است. آن "یک" کنکاش در منابع عظیم دینی ما مسلمین است تا رله حل گره ها و مشکلات اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و یک کلام مشکلات سبک زندگی‌مان را استخراج کنیم. خلاصه "یک" هر چه هست به درون تک تک افراد این کشور بر می‌گردد نه مستکبرین عالم.
البته این سخنان بدین معنا نیست که تعامل با دنیا باید تعطیل شود. اما چند نکته در باب تعامل باید رعایت شود:
۱. دنیا را نیایدبرابر با چند کشور جبار از جمله آمریکا یکسان گرفت.
۲. در تعامل بایستی خطوط قرمز هر دو کشور رعایت شود.
۳. از جمله خطوط قرمز هر کشوری حفظ عزت آن کشور است.
۴.اگر خطوط قرمز دو کشور متناقض باشد تعامل مفهوم خود را از دست می‌دهد زیرا در آن صورت یکی باید از آرمانهایش دست بکشد.
در آخر آرزوی موفقیت برای تیم مذاکره کننده ی هسته ای کشور سربلندمان، رفع مشکلات و اصلاح امور تمام مسلمین جهان را از پروردگار مسئلت داریم.

[ پنج شنبه 7 آذر 1392برچسب:, ] [ 7:4 ] [ محمد باقر حسینی ] [ ]

جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهور اسلامی ایران

سلام علیکم

مجمع عمومی سازمان ملل متحد فرصتی است که هریک از کشورها و دولت ها می توانند با استفاده از آن، صدای خود را به گوش جهانیان رسانده و منطق خود را تبیین نمایند. سخنان مستدل شما و دفاع منطقی تان از مواضع اصولی انقلاب اسلامی که در قالب چارچوب های قواعد بین المللی بیان شد مایه شور و شعف مردم ایران اسلامی و دوستداران انقلاب اسلامی در سراسر جهان شد.

یکی از برترین نقاط قوت انقلاب اسلامی ایران در طول سی و پنج سال گذشته، تاکید بر استقلال از ابرقدرت های جهانخوار و عملی کردن شعار “نه شرقی نه غربی” بوده است. اما اتفاقی که در آخرین ساعات سفر شما به نیویورک رقم خورد باعث تلخکامی دوستداران انقلاب اسلامی و خدشه دار شدن این وجهه شده است.

در حالی که آمریکا طی سال های اخیر فشارهای همه جانبه خود را بیش از پیش تشدید کرده و با اِعمال تحریم های جدید سعی در “فروختن ژست ابر قدرتی خود” و “مخدوش کردن وجهه ی ضد آمریکایی” انقلاب اسلامی ایران نموده است، گفتگوی تلفنی شما با رئیس جمهور آمریکا چه پیامی جز “کوتاه آمدن در برابر فشارها” و عدول از اصل اصیلِ استکبار ستیزی انقلاب اسلامی ایران دارد؟

جناب آقایدکتر روحانی!

سوالات بسیاری مطرح است که در اینجا به مهم ترین آنها اشاره میشود:

۱ دستاورد مکالمه چند دقیقه ای شما آیا چیزی غیر از”شکستن تابوی مذاکره و تعامل با امریکا” و “خدشه دارشدن وجهه ضد استکباری انقلاب اسلامی” بوده است که شادی رسانه های معاند انقلاب را درپی داشته است؟

۲ اگر این تماس تلفنی در جهت منافع ملی کشور بوده است و دستاورد مهمی به حساب می آید و باعث پیشرفت هردو کشور میشود،چرا هیچ یک از طرفین مرتبط مکالمه ، شروع کنندگی این ارتباط را برعهده نمی گیرند و از گردن نهادن به عملکرد خود طفره میروند؟

۳ با احتساب راستگویی دولت یازدهم و به ویژه شخص رییس جمهور که بارها بر راستگویی دولت تاکید کرده اند،آیا این عملکرد دولت امریکا مبنی بر متهم کردن هیات ایرانی به برقراری ارتباط ،دلیلی بر درستی ادامه روند بی اعتمادی نسبت به امریکا نمی باشد؟

۴ تاثیر این ارتباط و یا به اصطلاح مکالمه کوتاه را در سطح کشورهای منطقه و جهان که دست خوش بیداری اسلامی هستند و جمهوری اسلامی را به عنوان الگوی مقاومت و ایستادگی در برابر ۳۵سال زورگویی و جنایات امریکا می دانند چگونه ارزیابی می نمایید؟

۵  کدام یک از شروط ملت ایران برای مذاکره با امریکا محقق شده است؟ آیا امریکا از دخالت های آشکار خود در امور داخلی کشور ما دست برداشته است؟ آیا امریکایی ها از حمایت اپوزیسیون ملت ایران دست کشیده اند؟ آیا امریکایی ها به دلیل کودتای بیست و هشت مرداد و حمایت های مالی و نظامی از صدام در هشت سال جنگ تحمیلی و حمله به هواپیمای ایرباس و نقش فعال  در فتنه سال۸۸از ملت بزرگ ایران عذرخواهی کرده است و اظهار پشیمانی کرده اند؟

 

۶ چطور ممکن است رییس جمهور ملتی انقلابی همچون ملت ایران که حماسه های عظیم بسیاری را در طول سی و پنج سال از تاریخ این انقلاب آفریده است از جمله حماسه عظیم ۲۴خرداد امسال که در آن حضرتعالی افتخار خادمی این ملت بزرگ را به دست آوردید  و بارها بر دشمنی خود با دولت غاصب و جنایتکار امریکا که پس از گذشت سال های سال ، همچنان خون جوانان این مرزو بوم و میلیون ها مستضعف عالم در سراسر جهان که به گفته ی امام ، مظلومین همیشه تاریخ هستندو غیر از خدا کسی را ندارند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی چشم هایشان به عملکرد این انقلاب معطوف شده است از چنگال این گرگ درنده و سگ نگهبانش اسرائیل خون خوار از حسن پذیرایی این جنایتکار نهایت تشکر را کرده باشد؟

جناب آقای دکتر روحانی!

تضاد انقلاب اسلامی ایران با آمریکا نه بر سر پرونده هسته ای و نه بر سر تسخیر یک سفارتخانه ، بلکه تضادی ماهوی است و مردم ایران از سال ۵۷ تصمیم گرفته اند که کدخدایی جز “الله” را برنتابند و زیر یوغ امریکا نباشند!

بسیج دانشجویی به عنوان یکی از آخرین یادگار امام خمینی (ره) برای  روشن شدن اذهان عمومی ۲۲جلد صحیفه امام خمینی را برای شما به عنوان هدیه به پیوست تقدیم میکند که خدای ناکرده نزدیکان سابق امام که اکنون فاصله بسیار زیادی از راه حق و راه ایشان گرفته اند و به بیان خاطرات کاملا متفاوت و گاها خودساخته می پردازند و در قضایای مختلف ثابت کرده اند که دیگر مرد میدان مبارزه نیستند و ذلت و خواری در مقابل اشرافیت و فرصت طلبان و امریکای جنایتکار را به عزت و سرافرازی  ملت فروخته اند امامی دروغین و کاریکاتوری برای حضرتعالی و دوست داران شما جلوه ندهند.

من الله التوفیق

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران

مهرماه ۱۳۹۲

 

[ دو شنبه 8 مهر 1392برچسب:, ] [ 20:51 ] [ محمد باقر حسینی ] [ ]

 یامین پور درباره جایگاه رسانه در سبک زندگی، خاطرنشان کرد: امروز فرآیند یادگیری را از والدین گرفته و در اختیار رسانه گذاشته ایم بنابراین نباید از این که شخصیت نسل چهارم انقلاب شبیه کاراکترهای رسانه ای شده است، تعجب کنیم، رسانه حتی اگر صبح تا شب درس تفسیر پخش کند نمی تواند جایگاه تربیتی والدین را پر کند.

وی ادامه داد: منشأ اصلی طلاق و افزایش روزافزون آمار آن، تحول ادارک هویتی زنان و بر هم خوردن ارتباطات میان فردی خانواده تحت تأثیر رسانه است.

این پژوهشگر و استاد دانشگاه یادآور شد: این که امروز خود رهبری آشکارا پرچمدار الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت شده اند و گفتمان سازی می کنند و ادبیاتی وجود دارد که اجازه طرح این مباحث را می دهد، نشانه رشد ما نسبت به ۱۵ سال گذشته است، رهبر معظم انقلاب در سال ۸۸ کلمه «توسعه» را از ادبیات سیاسی و اقتصادی ما حذف کردند چرا که این واژه اقتضائات غربی داشت و به جای آن کلمه پیشرفت را جایگزین کردند.

وی با تأکید بر این که اصلاح سبک زندگی و عدم تقلید از غرب به معنای بازگشت به گذشته و تحجرگرایی نیست، افزود: به عنوان نمونه، ما نمی گوییم از صنایع استفاده نکنیم، بلکه بحث اینجا است که صناعت یعنی ساخته دست بشر و این ساختن لزوما نباید عین ساخته های غرب باشد، می توان فکر کرد و طور دیگری ساخت.

[ پنج شنبه 5 بهمن 1391برچسب:, ] [ 23:38 ] [ محمد باقر حسینی ] [ ]

امام خامنه ای: " در یک کشوری در شرق آسیا- در میانمار- هزاران انسان مسلمان دارند کشته می شوند، بر اثر تعصب، بر اثر جهالت- اگر نگوئیم دست های سیاسی در خود همین مسئله وجود دارد..."

1) سفر هیلاری کلینتون به میانمار و دیدارش با تین سین، رئیس جمهور میانمار

2) سخنرانی عمومی تین سین:مسلمانان باید از میانمار اخراج شوند

3) کشتار مسلمانان و به آتش کشیدن دهکده ها و مساجد

4) آوار شدن ده ها هزار مسلمان

5) کاهش تحریم های میانمار توسط دول غرب

6) اوباما:کاهش تحریم های میانمار به دلیل حمایت آن ها از اصلاحات

7) حمایت برنده ی صلح نوبل از اقدامات

8) سکوت رسانه های مدعی حقوق بشر

9) عدم واکنش کشورهای( به ظاهر) مسلمان

10) مسلمانان میانمار حتی در سرزمین خود حق زندگی ندارند!!؟؟

سوزانیده و کشته می شوند

 

http://www.aparat.com/v/17a11cbafd608b4a4fc20b88148c6b3d288267

http://www.aparat.com/v/dc8a5ddc18ad8c4e6f9c1cba8b66a4db285482

http://www.aparat.com/v/3fa3c90480511d9f788bba5de912d162279695

[ شنبه 14 مرداد 1391برچسب:, ] [ 16:22 ] [ محمد باقر حسینی ] [ ]
درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان زندگی یا بندگی ؟؟؟ و آدرس alabd313.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 50
بازدید هفته : 60
بازدید ماه : 66
بازدید کل : 27722
تعداد مطالب : 35
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1